Τα ρούχα που αξίζει να πάρετε από την ντουλάπα του

Το t-shirt του

Είναι το κομμάτι που πολύ εύκολα μπορείτε να πάρετε από τη ντουλάπα του και να το βάλετε από μέσα στο σπίτι όταν βλέπετε ταινία, είτε, να το συνδυάσετε με μία ψηλόμεση


φούστα, ή μία skater skirt και ψηλές μπότες και να κάνετε statement εμφάνιση

TIP: Φορέστε το t-shirt του με τον τρόπο που σας εκφράζει καλύτερα κι αν γυρίστε τα μανίκια του δύο φόρες ώστε να τα φέρετε στα μέτρα σας.

Το πουκάμισο 

Το πουκάμισο είναι το πιο chic και συνάμα sexy κομμάτι που μπορείτε να επιλέξετε και να βάλετε, μέσα από την γκαρνταρόμπα του. Προτιμήστε το λευκό του πουκάμισο – τόσες ταινίες έχετε δει όπου η πρωταγωνίστρια φοράει μόνο αυτό – γυρίστε τα μανίκια του και συνδυάστε το με ένα κολάν κι ένα ζευγάρι μποτάκια. Το τζιν πουκάμισο του μπορεί να φορεθεί με τον ίδιο τρόπο ενώ το καρό αξίζει να το δέσετε στη μέση σας δημιουργώντας το πιο ενδιαφέρον grunge look.
TIP: Ρωτήστε πριν πάρετε κάποιο πουκάμισο από τη ντουλάπα του αφού το make up μας αλλά και τα κραγιόν μπορεί να το λερώσουν και να βρείτε το μπελά σας.

Το σακάκι του

Η μόδα λέει να επιλέξουμε oversized σακάκια και να τα φορέσουμε επάνω από φορέματα ( μακριά – κοντά), φούστες (μακριές – κοντές), βερμούδες, ψηλόμεσα παντελόνια αλλά και παντελόνια τζιν. Κι ενώ η μόδα βάζει τους νέους της όρους το αγόρι σας μιλάει για οικονομία. Το timing λοιπόν ιδανικό για να ανοίξετε τη ντουλάπα του και να του ζητήσετε να σας δανείσει (ανατρέξτε σε κομμάτια που έχετε δει να φοράει στο παρελθόν) το σακάκι του. Γυρίστε τα μανίκια του μία φορά και ρίξτε το στην πλάτη σας. 
Αν σας φαίνεται υπερβολικά μεγάλο το σακάκι του τότε ρίξτε το στην πλάτη σας και φορέστε το σαν κάπα. 

Το μπουφάν του

Δεν είναι εύκολο αλλά είναι σωτήριο αν βρεθείτε σεθερμοκρασίες αρκετά χαμηλές. Φορέστε το μπουφάν επάνω από το δικό σας ώστε να ζεσταθείτε. Με βασικό γνώμονα τις αναλογίες του μπορείτε να κρίνετε από μόνες σας αν μπορείτε να πάρετε το parka πανωφόρι που τόσο σας αρέσει και να το φορέσετε ακόμη και επάνω από ανδρόγυνο σύνολο, σακάκι και ψηλά τακούνια. 
TIP: Αν το νούμερο του μπουφάν του, με το δικό σας, απέχει κατά πολύ αποφύγετε το δανεισμό του.

Τα γυαλιά του

Με την προϋπόθεση πως φοράτε το ίδιο μέγεθοςγυαλιά ηλίου, το ζευγάρι αυτό είναι από τα πιο εύκολα κομμάτια που μπορείτε να πάρετε από τη ντουλάπα του.  Φορέστε τα με το δικό σας στυλ και γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά και σε παλαιότερα ζευγάρια που μπορεί να έχει; Συνήθως τα αγόριαεπικεντρώνονται στο νέο τους απόκτημα και ξεχνάνε κάπου σε κάποιο συρτάρι παλιά τους γυαλιά. Ρωτήστε, ψάξτε, βρείτε και φορέστε τα γυαλιά του. 


Το φούτερ του


Φέτος η γυναικεία μόδα έχει επιρροές από τη δεκαετία του ’80 και θέλει τα oversized κομμάτιακαι τα φούτερ να γίνονται συνώνυμα του στυλ. Τα αγόρια λόγω αθλοπαιδιών που κάνουν, λόγω ότι τα αγαπούν πολύ, λόγω φοράνε φόρμες μέσα στο σπίτι ( και έξω, δυστυχώς) πάντα έχουν έναν αξιοπρεπή αριθμό φούτερ στη ντουλάπα τους. Ανοίξτε τη και δείτε πιο από αυτά θα βοηθήσει στο να το φορέσετε με τη δερμάτινη, pencil φούσταπου μόλις αγοράσατε, τη mini σε άλφα γραμμή και το ψηλόμεσο, σε κλασική γραμμή, παντελόνι σας. 
TIP: Για να κάνετε το φούτερ να φέρει τους πόντους στυλ που αποζητάτε αποφύγετε να το συνδυάσετε με casual κομμάτια όπως είναι τα τζιν, οι φόρμες και τα αθλητικά παπούτσια και παίξτε με την αντίθεση μεταξύ σπορ και κομψού. 

Πηγή: instyle.gr

Σχόλια